2022. január 29., szombat Adél napja

 

Archívum

majus_8_drogmentes_csapat_1Úton a Drogmentes Magyarországért Maraton

Danny Blue gondolatai bejárják az országot

A korábbi évekhez képest rendhagyóan indult útjára az ország minden megyéjét bejáró Drogmentes Magyarországért Maraton. A 42 napos országfutást Danny Blue mentalista, a Kiválasztott indította útjára Antal Timivel és Oláh Gergővel. A Kiválasztott az egész útra elegendő pozitív energiát is küldött az országfutó csapatnak. „Vigyétek el mindenhová a tiszta elme és a mentális képességek üzenetét!” – mondta Danny Blue a csapat tagjainak.

Mostanra a csapat már Veszprém után Győr településén is túl van.

Május 2-án, pénteken Győrben a maraton csapatkapitánya, Németh Gergő koordinált a Győr megyei tankerület vezetőjével – hiszen a gyermekek időbeni felvilágosítása mindannyiunk ügye és mert egy pályázati felhívásra reagálva a 13. Drogmentes Magyarországért Maratont többek között az Emberi Erőforrások Minisztériuma is támogatja.

A drogmentesség üzenetével a 12 év alatti fiatalokból közel 500 ezret sikerült közvetlenül elérniük, s közel 200 ezer fiatal fogadta meg a Drogmentes Kapitány esküjét, miszerint nem fog drogokhoz nyúlni.

A maratoni csapat tagjai mind egyetértenek a szemlélettel, miszerint: „A drogok megfosztanak azoktól az érzésektől és örömöktől, amelyek az élet egyetlen értelmét adják” (L. Ron Hubbard).

A mozgalom mellett olyan védnökök állnak még, mint Erdei „Madár” Zsolt, Katus Attila, dr. Molnár Tamás vagy Mága Zoltán.

www.drogmentes.hu

 

(c) Commitment Szolgáltató és Tanácsadó Kft., 2003-2009. Minden jog fenntartva.